söndag 9 januari 2011

Nytt År och städdags i verksta’n

Har nu slappat och tagit det lugnt i nästan 3 veckor tillsammans med jullovslediga barn och make. I morgon drar vardagen igång igen. Har självklart smugit ner i verksta’n mellan varven, men har inte dragit igång några nya projekt eller testat nya idéer. Eller nu ljög jag faktiskt. Tomten gav mig ett set med smältemalj i olika färger. Emalj har jag gått och funderat på en längre tid och nu äntligen fick jag testa hur det fungerar. Ja, jag kunde ju inte låta bli att testa med en gång.
Kärleksbrev med det lilla extra, 999 finsilver, Kulkedja 925 sterling silver, smältemalj.
Nu ska jag städa lite i röran och imorgon möter jag en ung tjej som ska hjälpa mig med min finanina.se, för den behöver också städas till och fräschas upp.

Kramar
finaNina

5 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Som alltid - så fint. Kul med lite emalj. Jag ser fram emot nya, vackra alster..
kramar

Annika sa...

Så fint kärleksbrev, helt i min smak.
Kram

Elisabet Südow Nordlund sa...

Hej Nina! Vad fint halsbandet med emaljhjärtan är! Man får köplust...Det är kul att läsa dina kommentarer på min blogg, trevligt att veta att man är läst. Skulle vara kul att ses framåt vårkanten. Kanske åker du in till stan ibland? Vi kan väl höras! Kram // Elisabet

Anonym sa...

Åhååå, vad fint det blev!//AGenta

finaNina sa...

VAd glad jag blir över fina kommentarer och att ni gillar emaljen. Elisabet - ja absolut! Jag åker in till stan ibland och vill gärna träffas!! Vi inväntar solen och ses över en kopp kaffe. Hörs då!