fredag 11 februari 2011

Hemsidan klar!!

Tiden går verkligen snabbt! Herre gud, 5 veckor har arbetet med hemsidan pågått och tiden liksom bara svischade förbi. Jag själv har ju inte gjort så mycket ”grovarbete”, utan har fått kolla på idéer och färger och tyckt till om upplägg och filat på texter. Lina Ängheden, som skaparen av finaNinas nya hemsida heter, har verkligen fångat det jag vill få fram. Färgen är retrorätt och duvblå med ”vibbar” från 50- och 60-talet. Blommorna i bakgrunden visar att jag gärna hämtar inspiration från naturen. Ett snyggt bildspel välkomnar och bilder av smycken kan klickas upp större, men nu även fler bilder av samma smycke. Inom kort ska man som kund också kunna använda ett beställningsformulär direkt på sidan. Tänk vilken tur att finaNina fick hjälp av bästa finaLina!!


http://www.finanina.se/
 Å så himla fin hemsidan blev!! Jag är stolt som en tupp och vill självklart att du går in och tittar på den!
Trevlig helg!!

Fredagsmysiga kramar
finaNina

3 kommentarer:

Elisabet Südow Nordlund sa...

Ser jättefint ut! Jag som inte kan låta bli att kolla stavning hittade ett par små misstag så som tre lll eller ett par bokstäver omkastade och något mellanslag för mycket på ett ställe...typiskt mig eller hur...må så gott och vi hörs!
Elisabet

Anonym sa...

Vilken fin hemsida! Tjusigt värre! Jag hoppas att min ska bli klar snart också.
kram AnnaJohanna

finaNina sa...

Elisabet - that's why I love U!:-)Det är därför du är så duktig på det du gör! Ska leta upp tryckfelen själv, för så kan man ju inte ha det. Ja, ska vi satsa på en fika här när sportlov dragit förbi? Då borde väl solen ge lite mer vårvärme??
AnnaJohanna - TACK! Jag läste ditt förslag förresten och suger på den. Klart jag hjälper dig! Å vill du ha hjälp med hemsidan kan säkert Lina greja med den, om du vill.
Kram till er båda!!