torsdag 22 april 2010

Gör om - gör rätt

Har bestämt mig för att flytta! Ja, min gamla blogg har legat knuten till min hemsida via mitt domännamn, http://www.finanina.se/,  och INGEN hittar dit. Det är ju här på blogspot/blogger som man ska befinna sig!

Tycker att det är otroligt fascinerande med detta oerhörda nätverk av människor - unga, gamla, glada, sura - som växer och växer i cyberrymden bland 1:or och 0:or. Nästan läskigt likt "Matrix"-filmerna kan jag ibland tänka, men ett oerhört trevligt sätt att hitta nya spännande människor och idéer.

Min gamla blogg startade jag för ett halvår sedan och har uppdaterat den mer eller mindre flitigt beroende på vad som händer runt omkring mig. Nu börjar jag om på nytt här på blogspot och ska försöka skriva några rader åtminstone en gång i veckan. Jag kommer att fortsätta pladdra på om det mesta som jag funderar över, men också lägga ut mina senaste alster här på bloggen. All försäljning av silversmycken sker via min hemsida, där information om beställning och priser finns.

Ha en härlig dag!
finaNina

3 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Vad kul att du flyttat hit. Nu kan jag följa dig ofta!

Önskedrömmar i hvitt sa...

Halloj!
Skönt att du äntligen har tagit ditt förnuft till fånga och flyttat över "dit det händer" ;)
Lägg till gadget prenumerera via blogger så kan jag lättare få upp dig på min lista! Nu ligger killarna och håller på att somna så snart somnar väl jag med;) hoppas att ni får en skön helg. Jag ska måla den halvfärdiga verandan: den blir SUPERFIN!
Kramar från oss alla,
Maria

finaNina sa...

Vad roligt att ni hittat hit!! :-) Å Maria, du får ge mig en "kurs" i alla fiffiga grejer man kan göra här på blogspot när vi ses!