tisdag 7 december 2010

Kärleksbrev

Vår stora tjej, som faktiskt inte är så väldigt stor, fyller 9 år om några månader. Hon har blivit kär, sådär härligt och oskyldigt kär som man bara blir när man är liten. Hon sitter och ritar hjärtan och skriver pojkens namn, fnissar och viskar med kompisarna. Modig är hon också dottern, för hon har tagit saken i egna händer och frågat ”chans” på honom. Till hennes stora lycka svarade han JA. ♥♥♥♥♥

Det här fick mig att minnas precis hur det faktiskt kändes när man var i hennes ålder. Min första kärlek hette Fredrik, eller var det kanske egentligen Daniel som fick mitt hjärta att klappa för allra första gången? I vilket fall bodde de båda pojkarna i mitt kvarter och jag kommer ihåg hur jag och en kompis fnissiga och hemliga skrev kärleksbrev kantade med hjärtan och lockade med halstabletten ”Kungen av Danmark” som tilltugg till läsningen.

Har skrivit kärleksbrev långt senare i livet också, då till min man när han var ute och jobbade på de sju haven och jag satt här hemma och längtade och trängtade som en sann sjömanshustru. Har också fått kärleksbrev och vet precis hur varm, glad och lycklig man blir inombords.

Med de här tankarna i bakhuvudet kom idén till smycket "Kärleksbrev".
Berlock "Kärleksbrev", 999 finsilver, 2 x 2,5 cm, kulkedja 925 sterling silver.
Har du någon gång, precis som jag, skrivit ett kärleksbrev till någon eller kanske fått ett och blivit sådär varm och glad?


Kärleksfulla kramar ♥
finaNina

2 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Så vacker berlock!! Du är då full av idéer.
kram

finaNina sa...

Tack vännen, kaka söker maka eller vad säger man? Du har ju också massor av idéer! kram tebax