torsdag 14 april 2011

Längtar efter sommaren och plockar bland strandfynd

Ja, nu kan man väl i alla fall med säkerhet säga att våren är här. ”Videkissarna” syns på Sälgen och krokusarna blommar. Det är verkligen härligt med vår! Skogen doftar underbart!

Trots det kan jag inte låta bli att läääängta efter sommaren, solen och de salta baden. Satt i verksta’n i förra veckan och funderade medan jag sorterade i mina lådor. Där dök mina fina snäckor fram, som jag plockade på stranden i den lilla badorten Grønhøj i Danmark förra sommaren. Och titta där! Där låg en pärlemorbit jag fått av svärmor för många år sedan, när jag gick min allra första silversmidekurs hos Medborgarskolan. Minns inte om hon hade hittat den på Jersey eller om den lossnat från något smycke hon hade haft. Tänk om man skulle kunna göra en kombo??Avgjuten snäcka från Grönhöj, 999 finsilver, pärlemorbit från Jersey, wirehalsring turkos 43 cm.
Klart nöjd med resultatet! Av en händelse råkar det ju vara svärmor B’s födelsedag just i dag, så just nu hoppas jag att hon öppnat paketet och hängt halsbandet runt sin hals.

Grattiskramar
finaNina4 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Sååå vackert - som vanligt!

finaNina sa...

Taaaack!! :-)

Maja sa...

Åh så fint Nina!

finaNina sa...

Å tack Maja! :-)